Let op! Geld lenen kost geld

Qander & Visa

De Hudson's Bay Card wordt uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V. – kortweg Qander. Qander en Visa werken al vele jaren samen om de beste creditcards in de markt te zetten.

Qander

We bieden al meer dan 20 jaar financiële producten en diensten, waardoor veel mensen denken dat we een bank zijn. Maar Qander is geen bank. We zijn een organisatie met ongeveer 150 medewerkers. We werken met korte lijnen - en met oog voor elkaar.

We staan ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten, we hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank en we werken volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Wil je meer weten over Qander? Ga dan naar www.qander.nl.

Visa

Je ziet het logo van Visa overal. In meer dan 200 landen en regio's wordt de Hudson's Bay Card op meer dan 38 miljoen plaatsen en door 2 miljoen geldautomaten geaccepteerd. Het doel is om je een veilig, snel en gebruiksvriendelijk alternatief aan te bieden om mee te betalen of om geld mee op te nemen.

Wil je meer weten over Visa? Ga dan naar www.visa.nl.

Hudson's Bay Card aanvragen

De Hudson's Bay Card is exclusief voor Hudson's Bay Members. Wil jij binnenkort ook genieten van wereldwijd betaalgemak? En bij iedere betaling, binnen of buiten Hudson's Bay, punten sparen. Word member of check-in en vraag jouw persoonlijke creditcard online aan.

Qander & Visa: ideale partners

Het doel van Qander en Visa is om de meest complete creditcard te ontwikkelen. Dankzij het wereldwijde Visa-netwerk betaal jij je aankopen op elk uur van de dag 100% veilig. Waar ter wereld je ook bent.

Snel antwoord op je vragen

Wil je meer weten over jouw Hudson's Bay Card? Onze medewerkers van de klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of post. Of kijk alvast bij de meest voorkomende vragen in de rubriek Vraag & antwoord.