Actievoorwaarden Hudson's Bay Card: 1e jaar gratis

Deze actie loopt vanaf 1 september 2017.

Uw Hudson’s Bay Card is het eerste jaar gratis. Dit betekent dat u het eerste jaar geen kaartbijdrage betaalt. Na het eerste jaar betaalt u een jaarlijkse kaartbijdrage van € 20,-. Een eventuele Hudson’s Bay Card voor uw partner (partnerkaart) is het eerste jaar ook gratis. Daarna betaalt u hiervoor een jaarlijkse kaartbijdrage van € 7,50.

U kunt slechts éénmaal gebruik maken van deze introductieaanbieding. Als u uw Hudson’s Bay Card opzegt en vervolgens binnen 12 maanden een nieuwe Hudson’s Bay Card aanvraagt, dan komt u niet opnieuw in aanmerking voor deze actie. Dit eenmalige introductieaanbod geldt ook voor de partnerkaart.

Het aanvragen van een Hudson’s Bay Card is alleen mogelijk als u in Nederland woont, ouder bent dan 18 jaar en een vast inkomen hebt.

Of u in aanmerking komt voor de door u aangevraagde Hudson’s Bay Card is, onder andere, afhankelijk van uw financiële situatie. Toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) maakt onderdeel uit van het beoordelingsproces.

Deze actie geldt niet als u in het bezit bent, of in de afgelopen 12 maanden in het bezit bent geweest, van een Hudson’s Bay Card.

Qander Consumer Finance B.V. behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.

Deze actie is uitgeschreven door Qander Consumer Finance B.V., Larenweg 78-86, 5234 KC in ’s-Hertogenbosch. Hebt u vragen en/of opmerkingen over deze actie, neem dan contact op met Qander Consumer Finance B.V., Postbus 3369, 5203 DJ, ’s-Hertogenbosch.